Stacke Mattssons

Vår verksamhet omfattar traditionell tillverkling av varmpressade och svarvade produkter. Utgångsmaterialet är i de flesta fall stångmaterial i stål och mässing. För detta ändamål finns CNC-svarvar, stångtransfer samt sexspindliga och enspindliga automatsvarvar upp till 65mm. Flexibiliteten i vår maskinpark ger oss möjligheter att producera stora och små serier samt såväl enkla som komplicerade detaljer med högsta kvalitet.

Varmpressning ger jämn och hög kvalitet. Smidesprocessen är ett av de första stegen vid vår tillverkning av metallkomponenter. Processen är snabb och ekonomisk som dessutom ger en homogen produkt med låg porositet. Många av våra produkter går till ventiler, kopplingar för Tunga fordon, Industri och VVS.

Efter varmpressning och skäggning går ämnet direkt vidare till någon av våra robotbestyckade bearbetningsmaskiner. Där borrar, fräser eller svarvar vi fram den färdiga detaljen som sedan går vidare för tvätt, montering eller pack. Maskinparken omfattar bl.a. 10 transfermaskiner med upp till 18 stationer samt 5 st fleropar med 4-axlig bearbetning.


Resurser _btn
Link _line

Stacke Metall AB
P.O. Box 183
335 24 Gnosjö, Sweden

Tel:
Fax:
+46 370 33 16 50
+46 370 33 16 87
Epost: info@stacke.com

Sam Olofqvist
CEO
sam.olofqvist@trocad.se
Marcus Stacke
Marknad
+46 370 33 16 50
marcus@stacke.com