Om Mattssons

Mattssons Mekaniska AB är specialiserat på bearbetning av tyngre stålgods som klarar extrema kvalitetskrav. Mattssons mångåriga samarbete med ledande krantillverkare har gett unika kunskaper som också kommer våra kunder i andra branscher till del. Hos oss finns inga standardprodukter – vi tillverkar enligt önskemål och tar helhetsansvaret i en kundorderstyrd process där logistiken är A och O.

Mattssons Mekaniska AB står för kontinuitet och kompetens, men vi är också kända för att vara framsynta. Vi utvärderar kritiskt den senaste tekniken och har den något att erbjuda våra kunder, tar vi den till oss. Mattssons arbetar nära kundens utvecklingsavdelningar och har förtroendet att bidra till processen med nya smarta och kostnadseffektiva lösningar.

Vi verkar i en internationell miljö där kvalitetskraven är desamma men arbetssätten varierar, vilket kräver lyhördhet och flexibilitet. Våra kunder och underleverantörer finns i hela Västeuropa och som de världsvana smålänningar vi är, tar vi seden dit vi kommer.


Resurser _btn
Link _line

MATTSSONS MEKANISKA AB
Sjörydsvägen 10-12
Box 183, 335 24 Gnosjö

Tel:
Fax:
+46 393 120 55
+46 393 316 00
Epost: info@mattssonsmekaniska.se

Bertil Hult
General Manager
+46 70 52 52 055
bertil.hult@mattssonsmekaniska.se

Annika Svensson
Produktions och Kvalitetschef
+46 70 58 75 003
annika.svensson@mattssonsmekaniska.se